vineri, 15 mai 2009

Drum spre tara...

Vineri seara,cald si frumos...in drum spre acasa :))) si de data asta nu am mai plecat cu trenul cu obisnuiam ci cu "microbul" in traducere = microbuzul. Peisajul era la fel, privit pe fereasta...Oameni stand pe marginea drumului parca in asteptarea ineditului, o femeie in capot pe o bancuta in fata portii cu ouale in fata ... de vanzare,normal! Doi paznici dela Vama Buzau care taiau iarba k pana la urma ce sa faca si ei, paznici sunt :D(taiau frunza la caini). Si nu va mai spun de discutiile "filozofice" dintre sofer si una dintre femeile care aveau rau de masina si trebuia sa vorbeasca sa nu cumva sa faca altceva :D. Si cum "judeca" el si intelegea modul in care functioneaza societatea din ziua de azi...nici nu va imaginati,in fine!
Am ajuns la Focsani, rapid la sorela...care era pictata.Vorba vine, pictase peretii ... verde,lila...Culori vii,forme frumoase.
Si am plecat spre Movilita nu fara Mihai (care nu m-a abandonat). Si am revazut cu drag Echipa de Soc codusa de Mother&Andreea :))) (stiti voi..Filip,Sara,Iacob,Luca si evident Juni si Paul).In ESENTA a fost frumos!Si soare, flori, zambete si nebunii!Si timpul care trece prea repede...se duce ca praful din dumul de tara, se spulbera rapid si zboara!

Niciun comentariu: