miercuri, 20 mai 2009

Semne si insemne!

Cateodata te uiti in jur si vezi k oamenii sunt posomorati, in general....cel putin eu, care obisnuiesc sa ma uit la fetele oamenilor...Ba sunt incruntati, ba se uita urat la tine...nu inseamna k ar trebui sa mergem hlizindu-ne ca niste aurolaci pe strada! toti avem probleme, cu siguranta! Dar ar trebui sa putem privi cu seninatate mai departe, pentru ca mereu castigi cu atitudinea pozitiva!
Cand iti un zambeste cineva si iti dai seama ca o face fara a astepta ceva in schimb (desigur, exceptand cazurile in care te "agata" vreun tip sau, ma rog, incearca...:), te simti mai bine, vezi parca altceva!
Si sunt atatea semne pe care oamenii nu le iau in seama... in fine, poate le vad doar eu si le percep subiectiv, dar tocmai asta ne umanizeaza! In fine, nu e nici o filozofie dar e mereu ceva ce poti face ca sa fie bine! Indiferent ca o faci ca urmare a unor intamplari pe care le intelegi intr-un anumit mod, fie ca urmare a caracterului tau de lupatator sau pur si simplu datorita educatiei pe care o ai! E greu atunci cand treci peste lucruri dificile ca sa intelegi toate astea...

Pe data viitoare cu plictiseli mai multe!

Un comentariu:

giorgiana_nicoleta spunea...

DA, ar trebui sa incercam sa ne gandim cat mai putin la acel "DAR",sa ne gandim la el doar in situatii de exceptie,cand este necesar(pt ca sunt si astfel de situatii in care trebuie sa chibzuiesti pt a nu te pripi si a lua decizii gresite).Insa "DAR"-urile la care ar trebui sa ne gandim in fiecare zi sunt cele ale vietii.Daca le vom cauta in jurul nostru cu siguranta le vom gasi acolo, langa noi, asteptand sa fie apreciate.Sa fim mai buni, sa oferim un zambet si sa le primim cu drag pe cele care ne sunt oferite.Un zambet poate schimba o zi si o zi in fiecare zi schimba o viata!ZAMBITI VA ROG!:)
P.S Te pup Eve si te iubesc in esenta ta :*