sâmbătă, 30 mai 2009

Sah-mat...mutare perfecta!

Da dragilor...e vorba de mutarea la propriu!
Vineri seara, oboseala, munca...evident dupa examenul la internet (care fie vorba intre noi,nu a fost cel mai reusit...asta pt mine). Pe la 11 noaptea terminasem de carat chestii....haine peste haine,incaltari,cutiute,pc,carti,vase,blide ...si tot alaiul si ne miram pe balcon de mireasma de brad care ne rasfata, asa ca de inceput!Si tot ca de inceput ne-am rasfatat si noi cu musaca si cativa stropi de Murfatlar...care nu au ost doar cativa stropi in esenta lor!!!
Da, trebuie sa va marturisesc ....nu mi-am imaginat ca in Bucuresti mai poti locui undeva unde sa fie atata liniste si sa auzi pasarelele in locul tramvaielor sau a msinilor cu claxoane disperate....si pe langa toate acestea, la fereastra sunt numai brazi, asta ca sa fie tabloul perfect :D...deci ce sa va zic! I LIKE IT! :)))
Pe de alta parte,apartamentul e super si evident ca l-am personalizat cu tot felul de nimicuri pretioase! Si firul de bambus se potiveste perfect pe biroul masiv care este asezat in fata balconului...deci are si lumina! Bineinteles ca mai sunt multe de povestit dar cum sunt verry busy trebuie sa inchei aici, cu promisiunea solemna ca o sa va mai plictisesc cu aspectul asta cat de curand!

Niciun comentariu: